(0752) 352-704 contact@natinox.ro

despre noi

NATINOX vă oferă o gamă variată de porți din fier, balustrade din inox si fier forjat, garduri din fier forjat, grilaje din fier forjat, bulbar inox, copertine si cupole. Preluăm comenzi si executăm lucrări în toată țara.
Oferim masuratori, transport si montaj gratuit.

Materiale de înaltă calitate, cu conținut etic

Satisfacția dvs. este garantată

Prețuri cinstite

15 de ani de experiență

CE FACEM..

Balustrade, Scări, Copertine, Porți, Garduri și multe altele… din Inox și Fier forjat

Suntem o firmă dedicată exclusiv lumii scărilor și balustradelor personalizate, adaptându-ne nevoilor clienților și personalizând fiecare proiect în domeniile tehnic, funcțional și estetic. Profitând la maxim și facilitând întregul proces pentru client de la începutul lucrării până la sfârșit, cu urmăriri minuțioase.

Menținem lucrarea tradițională și artizanală pe scări, fără a fi nevoie de lucru, balustrade elicoidale dintr-o bucată. Materialele pe care le folosim de obicei sunt lemnele nobile, oțelul inoxidabil, forjarea, sticla, pvc, etc., etc.

Firma noastră și experiența sa vastă asigură că toate produsele noastre trec la cele mai înalte controale de calitate. 

Facilitățile noastre sunt dotate cu mijloacele tehnice necesare pentru desfășurarea eficientă a lucrărilor.

În plus, avem spații de depozitare pentru a menține caracteristicile estetice și de rezistență la coroziune ale materialului.

Misiunea Noastră

Obiectivul nostru principal este să oferim un nivel ridicat de calitate și angajament, contemplând cele mai bune promoții pentru clienții noștri și optimizarea resurselor pentru îmbunătățirea constantă a prețurilor noastre și toate acestea cu personal înalt calificat. Suntem orientați către satisfacția totală a clienților noștri, încorporând întotdeauna produse realizate cu cea mai înaltă calitate la un preț fără concurență.

Vizunea Noastră

Fiecare client este unic, care datorită dinamismului și versatilității noastre oferim întotdeauna soluții complete în funcție de nevoile lor particulare și ghidăm tot ceea ce este necesar, astfel încât rezultatul să fie cel mai optim.

Satisfacția clienților noștri ne încurajează în fiecare zi să continuăm să oferim servicii de calitate.

Ani de experiență

Proiecte finalizate

Lucrări personalizate

Clienții

Ce oferim noi?

CONFECȚII INOX | CONFECȚII METALICE | FIER FORJAT – O afacere inoxidabilă!

Echipă Profesională

Abordăm cu responsabilitate și dinamism fiecare lucrare in parte.

Soluții Inovatoare

NATINOX style îți oferă ultimile noutăți în materiale de confecții metalice.

Proiecte de succes

Produse finite calitative, indestructibile, rafinate ți impresionante.

Ce ne diferențiază?

Fiecare proiect pe care îl începem ca și cum ar fi primul, nevoile fiecăruia dintre clienții noștri sunt diferite, așa că soluțiile din scările de proiectare trebuie să fie, totuși, calitățile și finisajele sunt întotdeauna ridicate indiferent de produsul ales.

Profesionalism

Cariera noastră profesională îndelungată și portofoliul nostru de produse ne fac o alegere sigură atunci când realizăm proiectul viselor tale, cereți-ne informații dacă doriți să o derulați sau dacă aveți nevoie de sfaturi personalizate, nu veți găsi scări de design mai elegante și sofisticat.

Flexibilitate

Fiecare proiect și fiecare client sunt diferiți, de aceea la NATINOX style ne adaptăm la ceea ce are nevoie clientul, dacă nu îl avem pe stoc îl fabricăm. Scări și balustrade personalizate cu tot felul de materiale combinate între ele.

Porți și Garduri din INOX

NATINOX style stă la dispoziția clienților cu o mulțime de servicii profesionale, iar experiența noastră in confecții metalice din inox este dovedită prin produsele pe care le confecționăm pentru clienții noștri.

Balustrade din INOX

Fabricăm toate tipurile de balustrade la cerere, fie fixate conform planurilor, în conformitate cu specificațiile, sistemul de fixare sau configurația.

Copertine

Un copertin NATINOX style vă garantează; siguranță, calitate și durabilitate.  Toate desenele noastre cu baldachin sunt proprii. Desene exclusive și personalizate.        Nu ezita să ne contactezi.

Scări

O gamă variată de scări. Fabricăm scări de tot felul, scări din lemn, scări din alamă, scări din oțel inoxidabil, trepte combinate cu sticlă etc., îl alegem pe cel care se potrivește cel mai bine nevoilor și gusturilor tale.

Solicitați estimare gratuită

Vă vom contacta cât mai curând posibil.

SUNAȚI-NE

(0752) 352-704

Adresa

Jud. ALBA, Loc. Bărăbanț,            Mun. ALBA IULIA, Str. Parâng, Nr.37 

Telefon

0752 352 704

Email

contact@natinox.ro